Університети Польщі: зимовий набір відкрито

Зимовий набір до польських університетів відкрито, а це чудова можливість розпочати свою освітню подорож уже з березня 2024 року.

Головні вищі навчальні заклади Польщі запрошують абітурієнтів до здобуття вищої освіти на рівнях бакалавра, інженера чи магістра. Приймання документів триватиме до 15 січня, а навчання розпочнеться в березні.

Це відмінна можливість для тих, хто не бажає чекати осені, а хоче почати навчання вже зараз. Польська система вищої освіти відрізняється гнучкістю та можливістю вступу двічі на рік: основний (у жовтні) та додатковий, який розпочинається з березня. Це робить навчання в Польщі більш привабливим та конкурентним. Навіть якщо студент пропустив осінню вступну кампанію, зимовий набір дає можливість розпочати навчання без втрати часу.

Декілька провідних польських університетів вже провели зимовий набір.

Серед них:

  • Суспільна академія наук у Варшаві та Лодзі.
  • Гуманітарно-економічна академія у Варшаві.
  • Академія «Вістула».
  • Міжнародний університет логістики і транспорту у Вроцлаві.
  • Колегіум «Цівітас» у Варшаві.
  • Університет банківської справи у Вроцлаві та Познані.

Для магістрантів доступні політехнічні та природничі університети, такі як Вроцлавська політехніка, Варшавська, Краківська, Люблінська, Ченстоховська, а також Аграрний університет ім. Г. Колонтая у Кракові.

Такий зимовий набір до польських університетів створює унікальну можливість для абітурієнтів із різних країн здобути вищу освіту в перспективних навчальних закладах Польщі.

Бажаєте подати документи на вступ? Пишіть до нас на пошту [відкрити контакти][email protected]. Також ви можете зателефонувати із цих питань до наших менеджерів — [відкрити контакти]+38(067) 455-01-90, [відкрити контакти]+38(099) 367-57-50. Консультація надається безоплатно! 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:

_a_t_o_m_y_
atomy.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Вища освіта Підготовка до вступу в університет