Курси англійської онлайн або навчання в аудиторії на курсах англійської в Харкові

Курси англійської онлайн або навчання в аудиторії на курсах англійської в Харкові

Навчання англійської мови в Харкові має велику популярність. Дізнайтеся, що краще: онлайн курси або навчання в аудиторії.

Що краще: курси англійської мови в Харкові чи курси англійської онлайн

Знання англійської мови відкриває багато дверей. Подорожі без стресу, хороша робота, навчання закордоном — усе це й багато іншого стає доступним тим, хто опанував англійську. Ось чому курси англійської в Харкові такі популярні. Наприклад, курси англійської мови у Харкові My English World протягом останніх років помічає підвищений попит на уроки англійської. Відеовідгуки студентів, які пройшли навчання в цьому навчальному центрі, говорять самі за себе. 

Однак у кожного студента, який береться до вивчення англійської мови, виникає питання: «Що краще — дистанційне чи очне навчання?». Розглянемо, як проходить курс англійської онлайн та офлайн, а також проаналізуємо, який із цих варіантів кращий.

Як проходять курси англійської мови в Харкові офлайн

Навчання з особистою присутністю знайоме кожному з нас. Так ми вчилися в школі або у ЗВО. Ми приходили на уроки за заздалегідь складеним адміністрацією розкладом. А заняття проводилися в аудиторіях або класах.

Подібним чином організовують навчальний процес багато шкіл англійської в Харкові:

  1. У групі навчається близько 8-10 осіб — завдяки цьому вчитель може приділити якісну увагу кожному.
  2. Викладач пояснює граматику і вводить нову лексику — зазвичай заняття починаються з привітання і мовної розминки. Потім учитель пояснює нову тему.
  3. Учні отримують завдання — на курсах англійської мови в Харкові практикується виконання проєктів усією групою, а також учитель видає парні або індивідуальні вправи.
  4. Проводяться дискусії на ту чи іншу тему — це дозволяє учням практикувати розмовну мову та аудіювання.
  5. Переглядаються відеоматеріали — це можуть бути діалоги, інтерв'ю, уривки з фільмів і мультиків, кліпи та багато іншого.

Варто також згадати, що під час повітряної тривоги школи англійської мови в Харкові зобов'язані перервати заняття і проводити учнів до найближчого укриття. А після закінчення тривоги урок продовжиться. 

Як проходять курси англійської онлайн

Онлайн-формат міцно увійшов у наше життя. Тепер так навчаються школярі та студенти ЗВО, так проходять вебінари та тренінги. Не обійшов стороною цей тренд і вивчення англійської — у Харкові багато курсів перейшли на дистанційне навчання. Як проходять такі заняття?

  • Усі підключаються до онлайн-конференції, наприклад, у зумі.
  • Уроки проходять у невеликому складі — набираються групи до 8 осіб.
  • Учитель пояснює новий матеріал — щоб забезпечити якісне зображення і звук, у Харкові курси англійської намагаються надати викладачам доступ до швидкісного інтернету.
  • Викладач користується інтерактивними інструментами — під час уроків на найкращих курсах англійської онлайн викладачі виводять на екран електронні дошки для записів, різні зображення, схеми, таблиці, а також показують відеоматеріали.
  • Для виконання парних завдань учні розподіляються по онлайн-конференцзалах. А вчитель час від часу навідується до кожної зали, щоб в учнів зберігалося відчуття підтримки.

Цікаво, що вартість навчання за найкращі онлайн курси англійської на порядок дешевша, ніж ціна за курс англійської в офлайн-форматі. 

Що обрати: офлайн чи онлайн курси англійської? 5 порад

Однозначної відповіді на запитання «Як краще вчити англійську на курсах у Харкові: очно чи дистанційно?» не існує. Щоб ухвалити правильне для вас рішення, необхідно зважити всі чинники:

  1. Особисті вподобання — якщо для вас важлива особиста присутність, бачити перед собою співрозмовника наживо й чути його мову, тоді обирайте стандартний формат навчання. Якщо ж ви цінуєте особисті кордони й певну свободу, і хотіли б вивчати мову в комфортній домашній обстановці, тоді ваш вибір — онлайн-курси англійської із сертифікатом.
  2. Робочий графік — якщо ви пізно приходите додому і на відвідування мовної школи не залишається часу і сил, не відмовляйтеся від ідеї вчитися на курсах англійської в Харкові. Просто обирайте онлайн-формат.
  3. Стиль життя — для тих, хто часто перебуває в роз'їздах або через сімейні обов'язки не може надовго відлучатися з дому, ідеальним варіантом можуть стати курси онлайн англійської мови.
  4. Локація — у тому випадку, коли ви проживаєте не в Харкові, а передмісті, в іншому регіоні України або за кордоном, онлайн-школи англійської стануть справжньою паличкою-виручалочкою.
  5. Технічні можливості — для дистанційного навчання необхідно підключитися до швидкісного інтернету, а також мати смартфон, планшет або ноутбук, на який можна встановити програму для відеоконференцій.

My English World — це онлайн-курси англійської мови з видачею сертифіката. У цій школі викладається англійська для дорослих і для підлітків. Заняття проводять кваліфіковані вчителі, які володіють міжнародними сертифікатами та мають великий досвід викладання. Система навчання на курсах англійської мови онлайн у MEW побудована на комунікативній методиці, яка дає змогу легко подолати мовний бар'єр і підвищити свій рівень англійської. А для розвитку розмовних навичок школа дає доступ до розмовних клубів, які також проводяться дистанційно.

Щоб вам було легше визначити, що для вас краще: онлайн чи офлайн формат, записуйтеся на безплатний пробний урок у MEW. Переконайтеся, що навчання на курсах англійської мови дистанційно з видачею сертифіката — це зручно, практично та ефективно.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Підготовка до ЗНО/НМТ