Ліплення з еко-глини для дітей від 3 до 6 років



  • 600 грн на місяць

Про курс

Об’єм курса:

програма розрахована на навчальний рік, 36 занять.

Час проведення:

Щосереди за розкладом https://www.indigo-center.org.ua/

Дрібна моторика, розвиток якої ефективно здійснюється через ліплення, дає потужний поштовх для різностороннього розвитку та мовлення дитини. В процесі ліплення у головному мозку дитини виникають мільярди нових сполучень, які забезпечують активізацію загального розвитку.

Еко-глина – це натуральний матеріал із надр землі, що дає креативну енергію для польоту дитячої фантазії. Робота з глиною піднімає настрій та дає змогу виліпити те, що тривожить дитину та подолати страх перед новим. В Центрі розвитку дитини "ІНДИГО" на заняттях створюються умови для стимулювання розвитку особистості та задатків, подарованих природою. Позитивний ефект підсилюється музичним фоном, підтримкою викладача та інших дітей.

На заняття дітям пропонуються допоміжні інструменти та техніки для створення різноманітніх витворів мистецтва, як на святкову так і буденну тематику. Маленькі автори розмальовують фігурки після висихання, що дає дитині нагоду розвивати фантазію, вивчати відтінки кольорів та гармонійно поєднувати їх. Побачити щасливі очі Вашої дитини з готовою поробкою - це найвища нагорода для педагога Центру розвитку дитини "ІНДИГО"!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.