Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Технології та протоколи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Що ви можете розповісти про загальні мережеві протоколи у контексті моніторингу безпеки? Якщо багато, то ми знімаємо перед вами капелюха. Якщо ж хочете розібратися в цій темі, то запрошуємо вас на курс з кібербезпеки Херсон. У нас ви можете навчатися в режимі онлайн або відвідувати заняття в Києві.

Головна мета

Ми точно знаємо, що за кібербезпекою майбутнє. А тому хочемо допомогти якомога більшій кількості фахівців знайти своє місце у цій сфері. Наш курс кібербезпеки Херсон спрямований на підвищення кваліфікації та отримання високооплачуваної посади. Хочете переконатися у його ефективності на практиці?

Програма курсу

Як ви, напевно, вже знаєте, існує безліч технологій забезпечення безпеки мережі. Зокрема це стосується моніторингу загальних протоколів. Однак є нюанс: технології безпеки можуть чинити як позитивний, так і негативний вплив на можливість моніторингу загальних мережевих протоколів. І наш кібербезпека курс Херсон розповість вам чому так відбувається.

Розглянемо такі популярні технології безпеки, як шифрування та віртуальні приватні мережі (VPN). Вони легко можуть обмежити можливість моніторингу загальних мережевих протоколів.

Наприклад, коли використовується зашифрований протокол, вміст повідомлень неможливо прочитати, якщо не має ключа шифрування. Те саме стосується VPN, яка зашифровує дані, що передаються між пристроями, що робить їх недоступними для прослуховування.

З іншого боку, існують технології безпеки, спеціально розроблені для полегшення моніторингу мережевих протоколів. Вони можуть:

  • аналізувати мережеві пакети;
  • виявляти аномальні мережеві пакети;
  • розшифровувати мережеві пакети.

Таким чином виникає закономірне питання: як поєднати технології безпеки, дія яких заважає одна одної досягати необхідного результату? Відповідь на це та багато інших питань ви знайдете при проходженні навчання. Інструктор докладно пояснить вам особливості роботи з технологіями безпеки.

Додаткова інформація

Наш курс містить найактуальнішу інформацію для підготовки до міжнародної сертифікації з кібербезпеки. Крім того, Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні надає своїм студентам знижку на навчання. А тим, хто буде особливо старанним, ми гарантуємо допомогу у працевлаштуванні. Впевнені, що ви зможете стати видатним фахівцем і досягти багато чого.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.