Курси

Okten school, курси програмування




Про компанію

Okten school (в минулому Okten Web University) — школа програмування на базі  ІТ компанії, де розробники, які мають вже понад 100 проєктів за плечима передають свій досвід майбутнім випускникам. Ставайте одним з них.

Ми заснували «Okten School» для професійної підготовки спеціалістів з різних напрямків: Java, JavaScript, Python, Fullstack, Front End, QA/QC тощо.

Проводимо навчання:

  • Fullstack
  •  Frontend
  • Javascript complex
  • Java
  • Python
  • React
  • Тестування QA complex
  • Incubator
  • Безкоштовний курс HTML
  • Безкоштовний курс JavaScript.

Навчаймося  разом з Okten School!

Досягай поставлених цілей!


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Front end, верстка, Програмування, розробка
  • Середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

43
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Привіт, якщо б можна було то намалював би 6 зірочок! Найкращі рекомендації щодо навчання в цій школі. Проходив курси QA. Все сподобалось із самого початку: - планування та організація навчання в Октені просто high-level. - заняття проводяться 6 днів на тиждень протягом півроку (враховуйте що, то не фількіна грамота це — серйозне навчання) - ваші питання ніколи не залишаться без відповіді чи без пояснень (нехай не миттєво, але пояснення та розбір ти отримаєш 100%) - величезний плюс це вивчення англійської мови (правда це мінус вашого часу). - не дуже велика кількість в групі (в нас було майже 40, але менторів вистарчало для плідної співпраці та допомоги) - досить потужна частка навчання це практика та домашка (правда напризволяще вас не кинуть) Не ведіться на пропозиції стосовно навчання по пару годин два дні на тиждень, за два три місяці вивчити вас на IT спеціаліста, зрозумійте, що це просто не реально, біжіть від таких пропозицій, та компаній.

,

Вирішила також поділитися позитивним враженням від моєї участі в курсах з тестування QA complex в Okten school. Була приємно здивована, що сподобалось: 1. Досить великий вибір напрямків та можливість обрати найбільш підходящий для себе. 2. Високий рівень викладання: лектори добре організовані, чітко пояснюють матеріал і завжди (це практично 24/7) готові допомогти. 3. Зручний графік занять, який дозволяє поєднувати навчання з роботою, (правда на себе особисто залишається не більше 10% часу). 4. Англійська. 5. Можливість обрати варіант оплати за навчання після працевлаштування. 6. Можливість отримати сертифікат, що все ж таки сприяє працевлаштуванню. Щиро раджу цю школу всім, хто бажає розпочати кар'єру, чи то вдосконалити свої навички та знання — тут ви отримаєте якісну, професійну допомогу та освіту.

,

Завершив курс Fullstack в Октені, можу сказати, що навчальна програма влаштована чудово, так 11 місяців це досить довго, а якщо ще додати 6 тижнів безкоштовного, то виходить більше року плідного навчання та хорошого знайомства. Багато хто каже, що фулстек це кабала - нон стоп робота, ні вихідного ні відгула, проблеми з відпусткою і таке різне, але особисто для мене саме це мені зараз і потрібно, для вдосконалення та закріплення знань та навичок, такий собі універсальний солдат ( співробітник, розробник повного циклу), можливо це сприяло, що я швидко знайшов роботу, тому щиро дякую за це всій команді школи, ви супер.

,

Безкоштовний онлайн курс з HTML/CSS був дійсно корисним. Відеоуроки - добре структурованими.Хоча самостійне навчання має свої переваги, мені трохи не вистачало живої комунікації. Можливість обговорити питання та отримати миттєвий зворотний зв’язок від менторів або інших студентів могла б значно покращити досвід навчання. В цілому, я задоволений курсом і вдячний за надані знання, але для майбутнього хотілося б більше інтерактивності, але оскільки це безкоштовні знання, тому п’ять з мінусом)

,

Після завершення курсів з Frontend маю тільки позитивні враження. Викладачі чудово пояснюють теорію та паралельно дають можливість практикуватися, надаючи нам цінний, хоча ні - безцінний досвід. Як приємний бонус, отримала Е-сертифікат та деякі секретні професійні лайфхаки, що стало приємною сходинкою до моїх досягнень.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.