Школи в Дистанційному навчанні
Всеукраїнський ліцей «Ясно»



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Приватна форма власності
  • Ліцей
  • Екстернат, Дистанційна

💻📚 Дистанційно — це НЕ самостійно!
Всеукраїнський ліцей «ЯСНО» тому приклад!

💡 Забудьте про стереотипи самотнього дистанційного навчання. Наші вчителі створюють стимулюючу та підтримуючу атмосферу, яка допоможе дитині зосередитися, розкрити свій потенціал та досягти академічного успіху.

🌟 Наша дистанційна освіта — це ексклюзивна комбінація інтерактивних уроків, віртуальних проектів та спільного навчання. Тут учні зможуть обмінюватися думками, працювати в групах та розвивати навички співпраці.

💻 Дистанційне навчання у Всеукраїнському ліцеї «ЯСНО» дає свободу вибору — навчайтесь коли і де вам зручно. Ви будете мати доступ до нашого високоякісного навчального матеріалу та інтерактивних ресурсів 24/7.

🎓 Також, наша школа працює за ліцензією МОН та надає повноцінну документацію, що підтверджує освітні досягнення вашої дитини.

🌍 Приєднуйтесь до сучасного навчання! Залишайте заявку на нашому сайті 👉 https://yasno.school  та отримайте якісну освіту з підтримкою професіоналів!


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Ми щасливі, тому що наша дитина вчиться із задоволенням, все на позитиві, уроки й спілкування! Вчителі викладають дуже цікаво, дитина має бажання вчитися! Шкодую тільки про одне, що не перейшли вчитися раніше до онлайн-ліцею "Ясно", все чогось боялися)) Перейшли в жовтні цього року, син навчається у 5 класі, маємо намір продовжувати далі. Також завжди є зворотній зв'язок із директором ліцею та куратором класу, будь яке питання вирішують дуже швидко, за що щиро дякуємо! Бажаємо нашому ліцею "Ясно" процвітання на довгі роки!

,

Школа yasno просто найкраща! Вчителі дуже добрі, весело на уроках, вчителі ніколи не сваряться, та уроків скільки потрібно для освіти! Тому рекомендую всім Yasno. Yasno найкраща школа на мою думку. Всім рекомендую!!!

,

Я вирішила ризикнути і на сьогодні задоволена результатом співпраці. До того дочка навчалась у Jamm ,де дуже багато креативу , але мало контролю за дитиною та повна відсутність обовʼязкових до виконання завдань . Зараз дитина навчалися на екстерні. Я відчуваю що за неї болить серце не тільки в мене, але й у директора та куратора. І з нами працюють з душою. А це саме найважливіше. Ну і зрозуміла платформа яка легко відкривається і працює без проблем

,

Донька навчається в 5-му класі ліцею Ясно. З плюсів для дитини: підтягнула англійську мову, навчилася 3-д моделюванню, вивчила Канву, навчається фінансовій грамотності !!! , з музики не просто співи, а постановка голосу, навчилася організовувати час. Дитина школою задоволена повністю! З плюсів для мами: ніяких груп батьківських комітетів, скидань грошей на штори, забула, що таке вчити домашні завдання з дитиною, вчу частіше із цікавості, ніж з потреби, зручний графік. Чи можуть діти дружити дистанційно - відповідь так, можуть. Задоволена на 100% Дякую директору і колективу за створені комфортні умови і професіоналізм!


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Дистанційному навчанні.