Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету (ВТЕІ ДТЕУ)
Винницкий торгово-экономический институт Государственного торгово-экономического университета (ВТЭИ ГТЭУ)
-
Вінниця
· вул. Соборна, 87, 21050
На мапі - www.vtei.com.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
- Безкоштовне навчання
- Платне навчання
- Військова кафедра
- Гуртожиток
- Післядипломна освіта
- Пiдготовче вiддiлення
- Аспірантура, докторантура
наук
і докторів наук
Спеціальності та освітні програми
212181 Харчові технології
181 181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 26.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: контракт — 52.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, денна (на основі магістра, спеціаліста)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 26.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: контракт — 14.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, заочна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 26.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, заочна (на основі магістра, спеціаліста)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (01.09.2023 — 26.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 31 липня — 21 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс, ОПС фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 7.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна, ОПС фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, заочна (зі скороченим терміном), 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 21.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, заочна (зі скороченим терміном), 1 курс, ОПС фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, заочна (зі скороченим терміном). 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Українська мова
0.5 ≥ 100 Математика
Предмет на вибір ЗНО/НМТ
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.2 ≥ 100 Біологія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
Обовʼязкові предмети ЗНО
0.3 ≥ 100 Українська мова
Предмет на вибір ЗНО
0.3 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Історія України
0.5 ≥ 100 Математика
0.2 ≥ 100 Біологія
0.2 ≥ 100 Географія
0.5 ≥ 100 Фізика
0.5 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 181 Харчові технології, бакалавр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 60.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (18.09.2023 — 26.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс, ОПС фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (18.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, заочна (зі скороченим терміном), 1 курс,
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (18.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, заочна (зі скороченим терміном), 1 курс, ОПС фаховий молодший бакалавр
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (18.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 2-181 Харчові технології, бакалавр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (18.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 вересня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 3-181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (29.09.2023 — 01.01.2025).
- Магістр.
- Подача заяв: 15 — 28 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 3-181 Харчові технології, Харчові технології, бакалавр, денна (зі скороченим терміном), 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (29.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 28 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 3-181 Харчові технології, бакалавр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (29.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 15 — 28 вересня.
- Місця: контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
181 5-181 Харчові технології, Ресторанні технології, магістр, денна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (29.11.2023 — 01.04.2025).
- Магістр.
- Подача заяв: 10 — 23 листопада.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Факультети
- економіки, менеджменту та права;
- обліково-фінансовий;
- торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.
Абітурієнтам
Все буде Україна💙💛
Освіта — твій шлях у майбутнє. Пройди його з нами!💛💚💙
До заяви в паперовій формі абітурієнту можуть знадобитися наступні документи:
- оригінал і 2 копії документа про раніше здобуту освіту та додатка до нього;
- 3 копії документа, що посвідчує особу (паспорт або ID-картки + довідки про реєстрацію місця проживання);
- 4 однакові кольорові фотокартки розміром 3x4 см;
- для юнаків: 2 копії військового квитка або приписного свідоцтва;
- копія шлюбного свідоцтва (для осіб, які мають розбіжності у прізвищах в документах: у паспорті, свідоцтві про ПЗСО, дипломі);
- оригінали документів, що підтверджують право на участь в конкурсі, зарахування за співбесідою, зарахування за квотами (при наявності).
Пам’ятайте, що копії документів без пред’явлення оригіналів не приймаються!
З правилами прийому на новий навчальний рік ви можете ознайомитись за посиланням:http://vtei.edu.ua/doc/2023/pp2023.pdf
Про ЗВО/ВНЗ
Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету є лідером серед Вінницьких ЗВО.
ВТЕІ ДТЕУ має Сертифікат управління якості у сфері вищої освіти та тричі здобув відзнаку у конкурсі «Імена, яким довіряють».
Викладання здійснюють кваліфіковані педагогічні кадри, 85% яких мають вчені звання та ступені. Підготовку фахівців забезпечують три факультети, яким підпорядковано 11 відповідних кафедр, де реалізується понад 20 освітніх програм різних галузей знань.
Інститут постійно розвиває та вдосконалює матеріально-технічну базу. Забезпечено доступність навчальних приміщень для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, зокрема безперешкодний доступ до навчальних приміщень, будівель та іншої інфраструктури, адже усі навчальні корпуси обладнані пандусами, а також навчальний корпус №4 — ліфтом.
Найпотужніша бібліотека економічного напряму в регіоні обладнана системою електронного пошуку інформації (електронний каталог).
Також для студентів створено сприятливі соціально-побутові умови. Завдяки укладеним договорам про міжнародну співпрацю по організації практики студентів, для студентів інституту розширилась географія проходження міжнародних практик, а саме — Болгарія, Словаччина, Німеччина, Греція, Швеція, Румунія, Грузія, Польща, Угорщина, Молдова.
На базі ВТЕІ ДТЕУ також діє Центр розвитку кар’єри — перший помічник студента в організації практичної підготовки для успішного працевлаштування на роботу своєї мрії, а також надійний партнер роботодавців у формуванні якісного кадрового резерву компанії.
Центр пропонує студентам:
- допомогу у пошуку підприємств, рекомендованих для проходження практики, стажування та актуальних вакансій від роботодавців;
- допомогу в організації співбесіди з роботодавцем;
- організацію та проведення Дня кар’єри, який сприяє успішному працевлаштуванню.
Вінницький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету — навчальний заклад для тих, хто прагне отримати освіту найвищої якості.
Фото
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, тренінги в Вінниці, роботу в Вінниці.